Thursday, June 2, 2011

Video: Alaturka Mavzer - Sesi Aç


Türkiye'de Rap müziğin en büyük temsilcilerinden Kadıköy Acil’in merkezi konumundaki Alaturka Mavzer’in uzun süredir üzerinde çalıştığı, merakla beklenen albümü “Sesi Aç” çok yakında dinleyicilerle buluşacak! Bir ay içerisinde yayınlanacak olan albüm yine Underground olarak, Türkiye’nin dört bir yanındaki Hiphop mağazalarında satışa sunulacak.
Intro ve Outro dahil 14 parçadan oluşan albümün tüm mixleri Puma’ya, mastering’i ise Erekli-Tunç Stüdyoları, Çağlar Yılmazkul’a ait. Albümde Alaturka Mavzer’e, Sansar Salvo, Emre Baransel, Rapozof, Mihenk Taşı, Emir, Narkoz, Firar, Sayedar, Xir Gökdeniz, Charlee, Rapangels, Mel ve Şeyh Şamil eşlik ediyor. Albümün altyapıları ise Puma, Akşit Uğurlu, Moralpartre, Emir, Xir Gökdeniz, Şipşak ve Cüneyt C4 tarafından hazırlanmış. Albümde yer alan scratchler de DJ Funky C imzası taşıyor.
Albümün çıkmasına çok az bir süre kala sizlere albümle aynı ismi taşıyan “Sesi Aç”ın video klibini sunuyoruz. Alper Yanar yönetmenliğinde, Gazhane’de çekilen klip yaklaşık 12 saatte tamamlandı. Klibin görüntü yönetmenliği de Ercan Özkan tarafından yapılmış. Ayrıca “Sesi Aç”ın video klibinde Rap camiasının yakından tanıdığı birçok ismi görmek mümkün.
Albüm hakkındaki tüm gelişmeleri kısa zamanda sitemizden öğrenebilirsiniz. Şimdi sizleri albümün çıkış parçası “Sesi Aç”ın video klibiyle başbaşa bırakıyoruz. İyi seyirler...

No comments:

Post a Comment