Thursday, June 2, 2011

Kitap: İnci Sözlük - İnsanlığa Lanet



Çok yakında piyasaya çıkacak olan ‘İnci Sözlük Kitabı İnsanlığa Lanet‘ kapak resmi  ‘ALTIKIRKBEŞ YAYINCILIK’ internet sitesinde yayımlandı. Şu ana kadar herkesin şukusunu aldı. Kitabın haziranda piyasaya çıkacağı belirtiliyor.
İnci Sözlük renkleri, düşünceleri, gerçekleri ve gerçek bir ruhu barındıran kendi kendine yetmeyi başarmış bir sokaktır. Sokaktır çünkü içinde iş adamına doktoruna, fakültelisinden 6 harflisine, harun abisinden suzanına herkesi barındıran gerçek bir hayat gibidir. Sokaktır çünkü içinde dışarda dünya denen yerde görebilceğiniz herşeyi okuduğunuz her düşünceye açık, özgür kendi sürecinde işleyen herşeyden önce özgür bir platformdur.
Böyle bir platformun bir yeni ürünü olan ve Altıkırkbeş Yayıncılık ile ortak olarak hazırlanan “İnsanlığa Lanet” kitabı Haziran ayı içinde yayımlanmaya başlayacak. Altıkırkbeş Yayıncılığın yetkili abisi olan Kaan Çaydamlı ise kitap hakkında ‘ Çok sağlam metin yazmışlar. ‘ yorumunda bulundu.
Sözlere kitapta geçen bir paragraf ile son verelim: ‘Başlangıcı ergenlik dönemlerine uzanan düşünceler, evrimleşme süreciyle tamamlanmış fikirler. Ve hayallerden uyanıp dünyayı çıplaklığıyla görmeye başladıktan sonra kırılması için duvara fırlatılmış at gözlükleri.’

No comments:

Post a Comment